ny1Szolgáltatásunk keretén belül mindenki számára elérhető a 3D nyomtatás lehetősége, legyen szó magán személyről vagy cégről anélkül, hogy saját nyomtatóval rendelkezne.

Lehetőség van termékek késztervének válogatására otthona kényelméből, különböző weboldalakról, amelyek térítéses vagy ingyenes formában érhetők el.

Készülhetnek 3D nyomtatással különböző alkatrészek, szerszámok és készülékek műanyag részeinek pótlása, társasjátékok elveszett bábúinak helyettesítése, makettek, prototípusok, dekorációs elemek, színházi kellékek, mindennapi használati és ajándéktárgyak, kisebb szobrok, promóciós és marketing célú felhasználásra gyártott termékek.

 

Amennyiben tudja mit szeretne elkészítettni, nincs más dolga mint kollégánkkal ny2megbeszélni igényeit, ahol kitérnek a tárgy színére, rétegeinek vastagságára. Ezt azért fontos előre tisztázni mert minnél vékonyabbak a rétegek annál részletesebb lesz a kész termék, de ennek elkészítése több időt vesz igénybe és drágább az elkészítés, de van lehetőség a magas minőség megtartása mellett mégis csökkenteni a költségeket. Erre lehet megoldás ha nem egy tömör figurát készítünk, hanem speciális belső elrendezésű hálóval töltjük fel, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a tárgy belseje csupán 20% anyagot tartalmazzon 80%-ban levegő töltse ki. Ebben az esetben is masszív lesz a kész termék amelynek külső megjelenésében nem lesz különbség tömör változatához képest.

ny3Lehetőség van akár egy darabos megrendelésre és kisebb mennyiségű sorozatgyártásra is.

Kollégánkkal való egyeztetés után elkezdődik a tervezés, digitális modellkészítés, a nyomtató által értelmezhető kód létrehozása. Amint elkészül a nyomtatható állomány a tárgy elkészítése is elindul. A nyomtatás befejezésével még nem ért véget a munka, ugyanis a termék kívánt alakjának megőrzése érdekében alátámasztások kerülnek a tárgy bizonyos pontjai alá, amelyeket gyakorlattal rendelkező munkatársunk a legnagyobb pontossággal távolít el.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérje személyre szabott árajánlatunkat!

 

További munkáink megtekinthetőek a linkre kattintva.