Az irodatechnikában és a vásárlási szokásokban végbemenő változások következtében vállalkozásunk fő profilja az elmúlt években egyre inkább a fénymásolók és nyomtatók bérbeadása és üzemeltetése felé tolódott.

Ennek keretében egyaránt lehetőséget biztosítunk új és használt készülékek bérlésére az új készülékek esetében hűségidővel, a használt eszközöknél pedig hűségidő nélkül (akár 1 hónapra is).

Az utóbbi időben ügyfeleink körében egyre népszerűbb az első sorban külföldről származó, eredetileg tartós bérletben üzemeltetett, de legfeljebb 3 éves (keveset használt) újszerű állapotú készülékek bérlése. A használt készülékek bérleti díja ugyanis általában az új eszközök bérleti díjának csupán 30-40%-a, és az általunk biztosított szervizháttérnek köszönhetően ezeknél az gépeknél is garantálni tudjuk a folyamatos és gördülékeny üzemeltetést.

Mind az új, mind pedig a keveset használt készülékeinket folyamatosan megújuló raktárkészletről, rövid határidővel tudjuk az ügyfeleink rendelkezésére bocsátani. 

Ezen a területen is számos referenciával rendelkezünk, kérje személyre szabott árajánlatunkat!