Betéti társaságunk 1996-ban családi vállalkozásként jött létre Szegeden. 

Tevékenységi körünkbe tartozik többek között az irodatechnikai eszközök forgalmazása, bérbe adása, teljes körű üzemeltetése és szervizelése, valamint kellékanyagok értékesítése kiskereskedelmi és viszonteladói szinten egyaránt. Üzletünk szolgáltatásai közé tartozik továbbá a fénymásolás, nyomtatás, szkennelés, lehetőségük van spirálozásra és laminálásra is, vállalunk névjegykártya, szórólap és naptár készítést is, valamint 2019-ben kibővítettük a szolgáltatásainkat a 3D nyomtatással és gépi hímzéssel is.

Üzletünk, mely egyben cégünk saját tulajdonában lévő telephelye és székhelye is, 2005 óta a Berlini krt. 7. szám alatt található. Egy telephelyen belül két szinten, egymástól elkülönítve került kialakításra az üzlethelyiség és a két szerviz műhely. Saját parkolóval is rendelkezünk, így ügyfeleink az udvarban kényelmesen és díjmentesen parkolhatnak.

Cégünknél jelenleg 10 fő dolgozik szerviztechnikus, informatikus/rendszergazda, értékesítő, adminisztrációs ügyintéző, ügyfélkapcsolati munkatárs munkakörökben. 

Elérhetőségeink