1Manapság ismét egyre népszerűbb ruháinkat, textilből készült használati tárgyainkat, kiegészítőinket hímzéssel      díszíteni.

Ez a technika akár egy apró motívummal is képes egy egyszerű pólót, kardigánt, farmert vagy akár vászon táskát is  egyedivé és divatossá tenni. Leggyakoribb az emblémák, céges logók, egyszerű szövegek, nevek, apró figurák  hímeztetése.

Itt azonban nem ér véget a lehetőségek sora. Cégünknél készültek már törölközők, pólók, melegítő nadrágok,  pulóverek, zoknik, ballagó tarisznyák közvetlen az anyagba hímzéssel.

2

 

Lehetőség van külön álló felvarró készítésére is amelyet szabadon fel lehet varrni, illetve később lebontani és másik darabra átvarrni. Ez megoldás lehet akkor is, ha az alap nem foglalható keretbe a hímzéshez, de varrógéppel vagy kézzel hozzáférhető helyre kerülne a minta. A végeredmény tartóssága érdekében fontos hogy az alap, amire a hímzés kerül jó minőségű, időtálló legyen.Cégünk magas minőségű, fényes, színét hosszú távon sem eresztő különleges hímzőcérnát használ. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a termék hosszú élettartamú legyen.

 

3Vállalatok munkaruházatára sem akadály a tartós, saját logó elkészítése legyen szó  irodai egyenruhákról, vagy fizikailag is igénybe vett munkaruhákról. Üzletünkben van  lehetőség a már meglévő minták közül választani, de természetesen egyedi elképzelései szerint is megtervezzük a  mintát. Ehhez szükséges kollégánk részére eljuttatni a kívánt mintát digitális formában, illetve a pontos méretet.  Ezután kezdődik a tervezés, amelyet a minta hímzőgép számára értelmezhetővé tétele követ. Itt figyelembe kell  venni az anyag minőségét, típusát, vastagságát és minden ismert tulajdonságát. Ezen folyamat díja többdarabos  rendelés esetén is egyszer kerül felszámolásra, ugyanis a mintákat mindenképp megőrizzük az esetleges  utánrendelés esetére. Innentől kezdődik el a minta felvitele a hordozóra, ami után a felesleges anyagok és szálak  eltávolítását követően máris elkészült az egyedi és időtálló díszítés.

 

A tervezés során kivétel nélkül törekszünk arra, hogy ne csak vizuálisan és minőségileg nyerje el ügyfeleink tetszését, hanem gazdaságilag is. Ezt a többféle kitöltési stílus, szálak sűrűsége és az öltések távolságának szabadon változtatásával tudjuk alakítani. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérje személyre szabott árajánlatunkat!

 

 

További munkáink megtekinthetőek a linkre kattintva.